Steigerverhuur

Vindt u de aanschaf van een rolsteiger te duur of heeft u hem eenmalig nodig? Overweeg dan snel de beslissing om een steiger te huren! Steigerverhuur kan aantrekkelijk zijn wanneer u deze eenmalig wil gebruiken of er de ruimte niet voor heeft. Wij bieden rolsteigers en steigeraanhangers aan voor zeer scherpe prijzen. Het voordeel van Steigeracties.nl is dat wij deze steigers aanbieden op een speciale steigeraanhanger. Hierdoor is het huren van een bus niet nodig. Voor onze aanhangers heeft u GEEN BE rijbewijs nodig, dit kan gewoon met een auto rijbewijs B.

Steigerservice op locatie

Een Rolsteiger huren in uw gemeente? Dat is mogelijk bij Steigeracties.nl! Wij bezorgen rolsteigers door heel Nederland. Een steiger is ideaal voor gebruik bij al uw schilder-, onderhoud-, renovatie- en installatiewerkzaamheden. Snel en eenvoudig op te bouwen en gratis bezorging!

In de volgende gemeentes leveren wij extra snelle service:

 1. Gemeente Breda 
 2. Gemeente Zundert 
 3. Gemeente Etten-Leur
 4. Gemeente Rucphen

Vul hieronder het formulier in om een rolsteiger te huren. U kunt aangeven welke werkhoogte deze steiger moet zijn. Tevens kunt invullen wat de platform lengte en breedte moet zijn.

Zodra u dit ingevuld heeft en u heeft uw aanvraag ingediend zullen wij contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken!

 

Prijzen rolsteiger huren:

1 dag  € 45,00
3 dagen  € 75,00
1 week  € 95,00
4 weken  € 325,00

Prijzen rolsteiger aanhanger huren

1 dag  € 55,00
3 dagen   € 95,00
1 week  € 135,00
4 weken   € 425,00

Voor €25,- bouwen wij de steiger voor uw op en wordt deze ook weer opgehaald!

Prijzen zijn exclusief btw.

 

Een steigeraanhanger huren heeft vele voordelen

Dankzij het eenvoudige aanvraagproces kunt u snel en makkelijk een steigeraanhanger bij ons huren. Steigeraanhangers zijn het ideale vervoersmiddel voor een steiger. Het voorkomt beschadigingen omdat de aanhanger speciaal gemaakt is voor steigeronderdelen. U heeft nog nooit een steiger zo snel van A naar B gebracht.

 1. De steiger neemt geen extra plek in beslag
 2. Een lichtgewicht aanhanger eenvoudig door 1 persoon te verplaatsen
 3. GEEN aanhangerrijbewijs (BE) benodigd
 4. Bespaar tijd en geld!
 5. Het huren van een bus is niet meer nodig
 6. Voorkomt schade en een volle garage

Een groot assortiment met steigeraanhangers

Op onze speciale steigeraanhangers kan tot maar liefst een hoogte van 14 meter aan steigeronderdelen. Dit voorkomt het onnodig in en weer uitladen van de steigeronderdelen keer op keer. Ons assortiment van huuraanhangers bestaat uit:

 1. Steigeraanhanger 250cm
 2. Steigeraanhanger 305cm

Onze aanhangers zijn voorzien van spanbanden, steigerbumpers, disselsloten en steigersloten.