Over ons

Steigeracties.nl is gespecialiseerd in de verkoop van professionele klimmaterialen. Onze gloednieuwe webshop is het resultaat van 5 jaar actief werkzaam te zijn in de gereedschap en steigerbranche. Mede door deze ervaring kunnen wij specialistisch advies geven en gaan wij voor het opbouwen van een langdurige klantrelatie. Persoonlijk service en advies waar de klant echt iets aan heeft, daar staan wij voor. Steigeracties.nl is een online webshop op het gebied van steigers, ladders, trappen, accessoires en onderdelen.

Waarom kopen bij Steigeracties.nl?

  • Wij streven naar hoge kwaliteit in combinatie met scherpe prijzen
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Snelle levering is onze drijfveer
  • Een ruim assortiment aan aluminium klimmaterialen!
  • Fabrieksgarantie van 5 jaar
  • NEN-gecertificeerde producten (wettelijk verplicht op bouwlocaties)
  • Ook mogelijkheden in maatwerk producten en constructies van staal, rvs of aluminium

Steigers, Ladders en Trappen

Het aanbod van steigers, ladders en trappen bestaat onder andere uit de merken ASC, DAS, VGS, BigOne en WakÜ. Onze klimmaterialen zijn onder meer uitwisselbaar met die van Altrex, Euroscaffold en bijvoorbeeld Little Jumbo.


Onze aluminium producten

Het productassortiment van Steigeracties.nl bestaat vooral uit rol-, kamer- en vouwsteigers, maar ondertussen ook uit een ruime productlijn in bordes- en dubbele trappen, ladders, steiger- en klimonderdelen. Al onze producten zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit en zijn gekeurd conform normen en certificering volgens Europese en Nederlandse eis. Ook is het mogelijk om aanvragen met betrekking tot maatwerk door te zetten, wij ontwikkelen deze graag in samenspraak naar wens.


Uitstekende service

De klant en zijn wens staan bij Steigeracties.nl centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk om niet alleen producten zelf aan de klant aan te bieden, maar ook te vragen naar de wensen van de klant.
Buiten het feit dat u gemakkelijk en veilig online uw aankopen kunt doen is er bij Steigeracties.nl ook de mogelijkheid om een offerte op maat aan te vragen op de Contactpagina. Ook voor producten die u niet in de webshop terug kunt vinden, maar die u wel nodig heeft!


Steigerverhuur

Vindt u de aanschaf van een rolsteiger te duur of heeft u hem eenmalig nodig? Overweeg dan snel om een steiger te huren! Steigerverhuur kan aantrekkelijk zijn wanneer u deze eenmalig wil gebruiken of er de ruimte niet voor heeft. Wij bieden rolsteigers en steigeraanhangers aan voor zeer scherpe prijzen. Het voordeel van Steigeracties.nl is dat wij deze steigers aanbieden op een speciale steigeraanhanger. Hierdoor is het huren van een bus niet nodig. Voor onze aanhangers heeft u GEEN BE rijbewijs nodig, dit kan gewoon met een auto rijbewijs B. Bekijk onze verhuur pagina!